Sök på polisen.se

Kriminalteknik för stora och små, 5-9 år

Hur arbetar polisen för att säkra bevis genom t.ex. fingeravtryck och skospår?

Hela kalendariet

Kriminalteknik Large

Polisstudent som säkrar fingeravtryck tillsammans med ett barn. Bild: Lars Hedelin

Du får själv testa att göra fingeravtryck! Vi pratar även om polisens utrustning och du kan ställa frågor. Längd ca 25 min. För barn mellan 5 och 9 år.

Begränsat antal platser. Biljetter kan hämtas i receptionen tidigast 30 min före start. OBS föräldrafritt!

Visning 12:30 För barn 5-9 år

Visning 13:30 För barn 5-9 år

Visning 14:30 För barn från 10 år

Information till skolor angående våra lovprogram

Under skolloven har vi extra många besökare. Alla skol- och fritidsgrupper som vill besöka Polismuseet måste förboka detta via vår bokning. Detta för att garantera att det finns plats. Kommer man som skol- och fritidsgrupp under loven utan att ha bokat i förväg innebär det att man inte kommer att bli insläppt på museet.

Vid lovprogram kan dessvärre inte fritids- och skolklasser följa med på öppna visningar.